Fémdekor Kft. facebook

Szolgáltatásaink

Vaskorlátok készítése

Főleg nem kovácsolt (négyzetacél. zártszelvény, cső, köracél) anyagokból készített korláétrendszerek. Ezen anyagok előnye hogy olcsó, és gyorsan feldolgozható. Tartósságát tekintve a tömör anyagok ugyan azt az időtállóságot biztosítják mint a kovácsoltvas tömör anyagok. A zártszelvények tartóssága kevésbé időtálló, mivel a pára, csapadék a szelvény belsejébe juthat. Ezt a problémát tűzi horganyozással lehet orvosolni.

Kovácsoltvas korlátok

Kovácsoltvasból (főleg díszített tömör anyagokból) készített korlátrendszerek építését is vállaljuk. A kovácsoltvas előnye egyértelműen az esztétika. A legkünönfélébb formájú korlátrendszereket lehet építeni ezen anyagokból. Tartósságuk kimagasló, hisz legtöbb esetben tömör anyagokkal dolgozunk. A kovácsoltvas korlátokat is érdemes festés előtt tűzi horganyozni, hogy időtállósága tovább javuljon.

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva