Fémdekor Kft. facebook

Oldalfalra szerelt kovácsoltvas korlát

Kovácsoltvas korlát

Oldalra szerelt kovácsoltvas lépcsőkorlát A kovácsoltvas korlát felszerelése akkor kerül oldalfalra, ha nem akarunk elvenni a lépcső szélességéből, illetve nem akarjuk megfúrni a lépcső burkolatát.

Természetesen ugyan ezek az érvek igazak, ha kovácsoltvas teraszkorlátról beszélünk.

Kovácsoltvas korlát rögzítése

Kovácsoltvas oldalra szerelt talpLegtöbb esetben az oldalra szerelt kovácsoltvas korlátot ragasztással rögzítjük a betonalapba. A ragasztástól nem kell tartani, hogy kilazul, mivel a ragasztóanyag szilárdabra köt mint maga a beton.

A korlát tartóit a ragasztás után a képen is jól látható takaróval fedjük le, így semmi nyoma nem marad a fúrásnak és a ragasztásnak.

Néhány kép a szemléltetéshez

Oldalfalra szerelt kovácsoltvas korlát

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva