Fémdekor Kft. facebook

Kovácsoltvas lépcsőkorlát

Egyedi kovácsoltvas lépcsőkorlát

Kovácsoltvas lépcsőkorát Egyedi kovácsoltvas lépcsőkorlátot akkor ajánluk Önnek, ha olyan kovácsoltvas lépcsőkorlátot akar, amilyen senkinek sincsen.

Az egyedi tervezésű kovácsoltvas korlát méterára néhány ezer forinttal drágább, amint a hagyományos kovácsoltvas korláté, de a pénzéért valóban egyedit fog kapni és éppen olyat amilyet szeretne.

Függőleges pálcázatú kovácsoltvas lépcsőkorlát

Kovácsoltvas korát kapaszkodó tartó konzolLegsűrűbben a függőleges pálczatú kovácsoltvas lépcsőkorlátra van igény, ezért műhelyünkben több kész korlátelemet is megtekinthet, így segítjük a döntésben.

Katalógusból közel százféle sztenderd kovácsoltvas pálca közül választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt nálunk. Nincs más dolga csak felvenni velünk a kapcsolatot és kérni egy időpontot az egyeztetéshez.

Letisztult kivitelű kovácsoltvas lépcsőkorlát

Egyre nagyobb az igény a modern "letisztult" korlátok iránt, ezért műhelyünkben ebből is tartunk mintadarabot. Fáradjon be hozzánk és segítünk összeválogatni lépcsőkorlátja korlátelemeit.

Néhány kép a szemléltetéshez

Kattintson a képre a nagyításhoz.

Kovácsoltvas lépcsőkorlát
Kovácsoltvas egyedi lépcsőkorlát
Kovácsoltvas lépcsőkorlát oszlop nélkül
Kovácsoltvas lépcsőkorlát csavart mintával

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva