Fémdekor Kft. facebook

Kovácsoltvas korlát kapaszkodó

A kovácsoltvas korlát kapaszkodó 40mm széles és 8mm vastag mángorolt laposvasból vagy ívelt vasból készül. Mi hatféle kovácsoltvas korlát kapaszkodó típust ajánlunk korlátrendszereinkhez, természetesen igény esetén rendelésre több típusból is választhat.

A korlát kapaszkodók hegesztett kötéssel rögzülnek az kovácsoltvas oszlopokhoz és a kovácsoltvas korlátpálcákhoz.

Mángorolt kovácsoltvas korlát kapaszkodó

Mángorolt kovácsoltvas kapaszkodóA képen látható korlát kapaszkodók 40mm szélesek és 8mm vastagok. Ár tekintetében nincs lényeges különbség köztük, ezért a választás csupán ízlés kérdése.

Eddigi megrendeléseket figyelembe véve balról a 2. képen látható kapaszkodó típust a legközkedveltebb megrendelőink körében.

Mángorolt laposacélból készült kapaszkodókat szögletes pálcával és oszlopokkal rendelkező kovácsoltvas korlátokhoz ajánljuk.

Íves kovácsoltvas kapaszkodó

Íves kovácsoltvas kapaszkodó Ívelt kapaszkodókat kör keresztmetszetű korlátpálcás és szintén kör keresztmetszetű oszlopos kovácsoltvas korlátokhoz ajánljuk. A legsűrűbben választott típus a kép jobb oldalán látható és annak is a 40x12mm-es változata.

A képen látható két típus létezik 40x8mm-es, 50x10mm-es, 50x14mm-es, 40x12mm-es változatban is.

Mángorolt kovácsoltvas kapaszkodó

A képen egy fekete színű bronzzal patinázott kovácsoltvas korlát látható, melyen az említett kapaszkodók egyike látható.

Kovácsoltvas korlát kapaszkodó

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva