Fémdekor Kft. facebook

Kovácsoltvas kerítés árak és minták | Ne csak elképzelje, lássa is!

Az oldalon feltüntetett nettó árak tartalmazzák az anyag, összeállítás, színre festés, szállítás és a helyszíni szerelés hozzávetőleges költségét. A kovácsoltvas kerítésbetétekre kétszeri alapozó és kétszeri színező réteg kerül. Igény szerint antikolást is vállalunk opcióként. Amennyiben nem talál az ízléséhez való kerítésmintát, egyedi elképzeléseinek is eleget eszünk, gyakorlatilag bármilyen formát előállítunk.

Csúcsdísz választékot kérem tekintse meg ide kattintva >>
Korlátpálca választékunkat ide kattintva tekintheti meg >>

A www.kovacsoltvasinfo.hu oldalon feltüntetett árakból lényeges kedvezményt kap, amennyiben velünk készíteti el kovácsoltvas kerítését!


  #MINTA K04 (csavart)
Kosár kovácsoltvas  minta
  #MINTA K01 (kosár)
Dupla fél c kovácsoltvas korlát
  #MINTA K06 (dupla fél C)
Dupla c elemből készült kovácsoltvas korlát
  #MINTA K05 (dupla C)

  #MINTA K20

  #MINTA K16

  #MINTA K17

  #MINTA K19

  #MINTA K18
Kovácsolt korlátminta
  #MINTA K02
Levél és csavart mintás korlát
  #MINTA K10 (Levél és csavart mintás)
csomós kovácsolt korlát
  #MINTA K12 (csomós minta)

  #MINTA K13 (kosaras - mángorolt)

  #MINTA K15

  #MINTA K14
Szív mintás kovácsoltvas korlát
  #MINTA K08 (szív mintás)
C+V mintás korlát
  #MINTA K09 (C+V mintás)
Kovácsoltvas rozetta korlát
  #MINTA K07 (4C rozetta mintás)
Levélmintás kovácsolt korlát
  #MINTA K03 (C+Levél)

  #MINTA K11
Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva