Fémdekor Kft. facebook

Járólapra szerelt kovácsoltvas korlát

Kovácsoltvas korlát talpra szerelve

Oldalra szerelt kovácsoltvas lépcsőkorlát A talpra szerelt kovácsoltvas korlát a szakma egyik szépsége. Nem ritka hogy több tízezer vagy éppen százezer forintos márvány vagy gránit lapokat kell úgy átfúrnunk, hogy az ne repedjen meg.

Ezekhez a finom munkákhoz nagy szakértelemre és jó minőségű szerszámokra van szükség. Ide már nem elég a véső meg a kalapács. Önnek szerencséje van, mivel nekünk minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy akár egy ilyen jellegű feladatot is probléma mentesen végrehajtsunk.

Kovácsoltvas korlát járólapra rögzítése

Kovácsoltvas járólapra szerelt talpA kovácsoltvas korlát oszlopai a járófelületen keresztül, annak átfúrásával kerülnek rögzítésre. A rögzítésnek több módja is van, de minden esetben egy takaró burkolat kerül az oszloptalpra.

Mint feljebb már írtam, a járófelület átfúrása nem problémamentes feladat, sajnos néha előfordul, hogy a járófelület megreped az átfúrás közben, ennek legfőbb oka az, hogy a burkoló nem üregmentesen ragasztotta fel a járólapot. Fúrás előtt minden esetben megvizsgáljuk a felületet és ha aggodalomra ad okot, akkor az jelezzük Önnek.

Maga a fúrás 99%-ban nem okoz járófelület törést, mivel olyan speciális szerszámokkal dolgozunk, amik a legkisebb kockázattal dolgoznak.

Felelőség vállalás

Amennyiben a kivitelező kolléga nem szól a járófelület hibáiról és a mi hibánkból burkolattörés következik be, abban az esetben kijavítjuk, vagy teljes mértékben megtérítjük az okozott kárt.

Néhány kép a szemléltetéshez

Talpra szerelt kovácsoltvas korlát

Kovácsoltvas korlát talpra szerelve

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva