Fémdekor Kft. facebook

Kik vagyunk és miért mi?

Cégünk egyik fő profilja a kovácsoltvas korlátok és kovácsoltvas kerítések szerkezetének megtervezése és kivitelezése. Többnyire a lakosság igényeit próbáljuk kielégíteni, de nagyobb építkezésekben is részt vállalunk alvállalkozóként felkérés esetén.

A lakossági ügyfelek körében a legfontosabb szempont az ár és a minőség, ezért tűzihorganyozott kovácsoltvas korlátainkra 10 év garanciát vállalunk.

Cégünk ezen kívül még acélszerkezetek gyártásával és kivitelezésével is foglalkozik. Profilunk közé tartozik kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, rozsdamentes korlátok, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és rozsdamentes acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

Miért minket válasszon? Legalább 5 oka van rá:

1. Mert munkatársaink tapasztalt Magyar szakemberek.

2. Mert tisztán és rendezetten dolgozunk, ügyelve a környezetünkre.

3. Mert kimagaslóan magas garanciát vállalunk az elvégzett munkára és nálunk a garancia nem csak a munka kifizetéséig szól.

4. Mert betartjuk a vállalt határidőket, és nem csúszunk a munkákkal.

5. Mert ez idáig minden ügyfelünk elégedett volt munkánkkal és hozzáállásunkkal és úgy gondolom, ez nem a szerencsének köszönhető.

Üzletpolitikánk

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni a jó minőséget szem előtt tartva. Megpróbálunk a beérkező hívásokra és levelekre a lehető leggyorsabban reagálni, valamint minőségi tájékoztatást adni a felmerülő kérdéseire. Célkitűzésünk olyan cég-ügyfél kapcsolatot kialakítani, ami egyedülálló a piacon.

Mit teszünk azért, hogy elnyerjük elismerését?

 • Megfelelő műszaki szintvonalat tartjuk, ezzel garantálva a minőségi munkát
  • modern berendezéseket használunk, hogy a ne okozzunk kárt Önnek
  • az elhasználódó szerszámokat folyamatosan pótoljuk
  • munkatársakat képezzük
 • Segítőkész ügyfélszolgálatunk van
  • telefonon segítséget nyújtunk 8-17 óráig hétköznap, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ha kérése van már hívhat is azonnal.
  • e-mail kapcsoaltban leszünk Önnel a megrendeléstől az átadásig és még azután is

Áraink

Szolgáltatási színvonalunk adott költségekkel jár ezen nem tudunk változtatni és ezért ezen nem is spórolunk. Minden alkalmazottunk be van jelentve és nem segédmunkás bérért dolgozik. Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk ára versenyképes legyen, partneri kapcsolatokat építettünk ki az ország minden pontján. A partnerkapcsolatoknak köszönhetően nagy tételben és kedvező áron tudunk vásárolni, így ügyfeleink is kedvezőbb áron jutnak hozzá termékeinkhez.

Köszönöm, hogy meghalgatott!

Üdvözlettel:
Turóczi Ákos Ferenc
ügyvezető
06 (20) 256 3322
info@femdekor.hu

Hasznos
Kalkulátorok
Fémdekor Kft. Facebook csatorna

Tisztelt Ügyvezető Úr!

Mindenekelőtt köszönöm a profi kivitelezést. A munka során egy apróságtól eltekintve, aminek a megoldása folyamatban van, mindennel meg voltam elégedve. Külön tetszett, hogy kollegái a gyártás folyamán végig tartották velem a kapcsolatot, és az egyes részegységek elkészültekor kikérték a véleményemet, hogy az addig elvégzett munka olyan-e, mint amit elképzeltem. A beépítés folyamán is minden úgy történt, ahogy azt kollegáival előzetesen megbeszéltem. A munka a cudar időjárás ellenére is flottul, gördülékenyen ment. Az úszó kapu egy kicsit távolabb került a kerítés oszlopától, mint azt elképzeltem, de a probléma megoldása folyamatban van. A végeredménnyel nagyon meg vagyok elégedve. A kerítés nagyon tetszetős, a beszerelés pontos. Még most, a beszerelés után néhány nappal is hosszú percekig szoktunk benne gyönyörködni az ablakból a családommal! Örülök, hogy Önöket választottam!

Tisztelettel: V. Zsolt Kistarcsa

Munkájuk minőségével kapcsolatban már a honlapon nézelődve sem volt kétségem. A felmérés is nagyon barátiasan zajlott, jól jöttek a segítő ötletek. A kész lépcsőkorlát pedig sokkal, de sokkal szebb lett, mint azt vártuk! Nagyon szépen köszönjük a gyors és szép munkát, az alkalmazottak részéről a kedvességet. Bizton mondhatom, még találkozunk!

Hock család Kerepesről

Nagyon korrekt szolgáltatás, segítőkész, hasznos tanácsadással már a tervezés időpontjától. Köszönjük a precíz, minőségi, remek munkát a csapat összes tagjának!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Tisztelt Uram,
ha egyetlen szóval lehet jellemezni a munkát akkor csak annyit mondanék hogy Profi. tényleg pontos, precíz megbízható volt a kivitelezés.

Köszönettel Lehoczky Imre

Kovácsoltvas korlát - FémDekor Kft. | ©2010 Minden jog fenntartva